Есть ответ 👍

Чим захоплюют читача біблійні лкгенди й притчи? (надо написать сочинение аж хелп)

130
311
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Біблійні притчі - це в деякому роді казки та оповідання, які привід задуматися про життя і своїх вчинках, несуть в собі повчальний момент. у кожної з них є зерно мудрості, яке потихеньку проростає і дає свої позитивні сходи. постійне читання таких оповідань надає комплексну дію на внутрішній світ людини. цінність притчі з біблії в тому, що вона розглядає людські відносини і вчинки з точки зору духовності, божественності. інші подібні розповіді більш людяні, в них немає того ореолу таємничості, хоча вони можуть бути не менш древніми і повчальними. для підростаючого покоління саме біблійні притчі можуть стати першим знайомством з вірою, богом, христом. надалі це може їм у духовному житті, навчить будувати свій шлях так, як велить господь, чинити по совісті, думати про свою душу і надалі її подорожі. легенди також в своєму роді повчають нас .проте,і притчі і легенди захоплюють нас своїми вчинками, надихають створювати кращі стосунки між навколишнім середовищем. тому не треба нехтувати біблією, а навпаки поважатьи її, так само як і легенду. завдяки цьму ми всі маємо можливість стати однією найдружнішою і найбільшою сімєю на нашій планеті протягом батьх легендарних століть(або віків). перепрошую, якщо раптом щось вийшло не так!

Объяснение:

Кажуть, що світ порятує краса! А я вважаю, що його врятують любов і доброта. Добро — це єдина валюта, яка ніколи не знеціниться. До того ж, кількість добра тільки множиться, коли його роздаєш.

Людина, яка робить добрий вчинок, можна сказати, запускає естафету добра. Як правило, люди пам’ятають добрі вчинки і надалі теж роблять добрі справи. Тільки ось за добро не потрібно чекати подяки, адже тоді це не безкорисливий вчинок. Як сказав Омар Хайям: «Якщо ти за добро подяки чекаєш, ти не даруєш його — ти його продаєш». Щирість повинна бути в основі добрих вчинків, щире бажання до людині, зробити його більш щасливим. Добре серце — це серце, здатне поділитися своїм теплом і зрозуміти чужий біль, це серце, здатне співчувати і сорадоваться, а значить, бути живим і щирим.

Популярно: Українська література