Есть ответ 👍

У ту ж мить очі тата стали радісні. Він усміхнувся, обняв і поцілував Тимка. І всі люди, що працювали в полі,теж усміхнулись

248
350
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


• У ту ж мить очі тата стали радісні. Він усміхнувся, обняв і поцілував Тимка. І всі люди, що працювали в полі,теж усміхнулись.
• Яка радісна подія сталася у родині Тимка за твором Василя Сухомлинського «Тетянка усміхається»? Прочитай. «Тимко щоранку підходить до Тетянки, як вона прокидається, жде, чи не усміхнеться сьогодні сестричка. І ось одного ранку вона усміхнулася».
• Які почуття переживав хлопчик, спостерігаючи за немовлям? Чому вони змінювалися? Зверни увагу на виділені слова. Яку інтонацію читання вони підказують? Від здивування до радості (запитує здивований, радісно скрикнув, закричав).
• Попрацюйте разом! У скількох реченнях ужито слово усміхається? Прочитайте їх. Назвіть усіх, хто зрадів дитячій усмішці. «Мама не відходить від колиски — усміхається до Тані, а вона все спить або ж плаче». «Мамо, Тетянка усміхається! Мама прибігла, схилилась над малою, а вона й до неї усміхається». «Біжи, Тимку, в поле до тата, скажи, що Тетянка усміхається». «Тату, Тетянка усміхається! — закричав Тимко»
Дитячій усмішці зраділи Тимко, мама, тато, люди в полі.
• План.
1. Маленька сестричка.
2. Здивування Тимка.
3. Тетянка усміхається.
4. Усі радіють.

Первобытные люди научились пользоваться огнем, стали жить в пещерах, рыть землянки, шить одежду; придумали новые охотничьи орудия: копье с каменным наконечником и гарпун с костяным наконечником; продолжали охотиться на мамонтов, пещерных медведей, шерстистых носорогов

Популярно: Другие предметы