Есть ответ 👍

Представьте себя автором современного «Юности честного зерцала». Перечислите правила поведения, которым сегодня должны следовать

208
298
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


1) Вести себя прилично, спокойно
2) Быть обходительным
3) Быть приветливым
4) Уметь построить разговор.

З давніх-давен Індія славилася своїми ремеслами, характерними особливостями яких стали різні візерунки, яскраві кольори, плавні лінії і форми. Щоб зберегти зразки самобутньої індійської культури й показати напрями народного промислу різних регіонів Індії, в 1950-х роках в Нью-Делі був створений Національний музей ремесел. Сьогодні це один із найбільших музеїв Індії, колекція якого налічує понад 35 тис. унікальних експонатів, виконаних народними умільцями з Кашміру, Бомбея, Пенджабу і багатьох інших куточків Індії. Музей займає велику площу (3 га).

Спочатку планувалося, що цей музей стане етнографічним центром, в якому працюватимуть ремісники з усієї Індії. Однак, з плином часу етнографічний центр перетворився на справжній музей. Частина комплексу представлена у вигляді величезної будівлі, яка включає в себе безліч дивовижних галерей, історичний центр досліджень, фотолабораторію, а також унікальний архів. У закритому приміщенні представлені «постійні» експонати, які включають в себе старовинних ляльок, маски, унікальні прикраси, ритуальні атрибути, картини, дерев’яні скульптури, текстиль та багато іншого. Безліч із представлених робіт оновлюються. Завдяки цьому, навіть відвідавши це місце вдруге або втретє, можна знайти для себе щось нове.

Експонати музею Національного музею ремесел Індії

Трикотажні вироби

Скриньки

Частина екстер'єру музею

Індійська мініатюра

Індійські боги. Дерево. Різьба

Объяснение:

Популярно: Другие предметы