Есть ответ 👍

Почему пловец, нырнувший на большую глубину, испытывает боль в ушах?

210
422
Посмотреть ответы 3

Ответы на вопрос:


Пловец, нырнувший на большую глубину, испытывает боль в ушах. т.к. на него давит большой столб воды, и он испытывает большое давление.

Давление в жидкости пропорционально глубине погружения, поэтому на пловца, нырнувшего на большую глубину, жидкость оказывает большее давление и он испытывает боль в ушах.

Перше враження про людину часто залежить від вибору власного стилю та вміння одягатися. Стиль може сказати про вас, хто ви є, не промовляючи ні слова. Тому вибору власного стилю одягу варто приділити належну увагу.

Стиль одягу визначається за сукупністю ознак, стійких до змін елементів форми, виразних засобів у деталях вбрання. Стиль виражається через силует, матеріали, крій, колір, особливості оздоблення та аксесуари.

Стиль тісно пов'язаний із модою, але відрізняється від неї насамперед тривалістю існування. Стиль спрямовує моду. Він довготривалий, а мода швидко минає.

Сучасний одяг вирізняється різноманітністю стилів — класичний, романтичний, спортивний, етнічний та ін.

Одяг у класичному стилі (мал. 69) об’єднує в собі все найкраще, що було придумано у світі моди. Він не підвладний капризам моди. Строгість, стриманість і елегантність - основні риси цього стилю...

Популярно: Другие предметы