Есть ответ 👍

Translate the situations into English Перед нами красивая вилла. В ней восемь комнат. На первом этаже находится гостиная.

247
410
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


There is a beautiful villa in front of us. There are eight rooms in it. There is a living room on the ground floor. It is very big. There is a fireplace and six armchairs. The living room is blue. There are beautiful pictures on the walls. There are big windows in the rooms. There are four bedrooms and four bathrooms on the first floor. The kitchen is big. It is on the ground floor. There is a huge cooker, a fridge, a table and chairs. There is a beautiful small garden in front of the villa.

 Любов до ближнього - це те, чому нас вчать с засомого дитинства. І зачастіш ми бачимо її у тому, як відносяться до нас та інших наші батьки, або у книжках, фільмах і т.д.

Любові нас повчають навіть дитячі казки. Чи не раз, читаючи казки Братів Грім, або Шарля Перо, ми бачимо що їх герої добрі та люблять усіх - це лише перша сходинка у тому, як ми бачимо любов до ближніх з боку. А пізніше, коли ми виростаємо та переходимо на більш серйозну літературу, ми бачимо цю любов вже у інших героях. "Пурпурові вітрила", де Ассоль кохала і свого батька, і того, до кого належало її серце. Або тіж самі "Ромео та Джульєтта", що показували своє кохання, незважаючи на те що їх сім'ї ворожблять.

І чому ж тоді нас іноді змушують читати дорослі? Бо вони хочуть показати, що любов можна знайти не тільки у сериалах або Інстаграмі, а й у тих старих та покритих пилом книгах, що колись читала мама.

Объяснение:

Популярно: Другие предметы