Есть ответ 👍

Радиус окружности, описанной около грани АВС тетраэдра ABCD, равен 6 см. Вычислите длину ломаной DACTO, где точка О — центр окружности, описанной около грани

139
264
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Ответ в виде картинки приложен к ответу

Радиус окружности, описанной около грани АВС тетра


ответ:Людина генетично пристосована до нестачі їжі та нерегулярного харчування. При надлишку їжі ця перевага перетворилася на схильність значної частини населення до «хвороб цивілізації». Такого висновку дійшов доктор медичних наук І.Ліберман (Науково-дослідний інститут експериментальної медицини РАМН, Санкт-Петербург), базуючись на власних даних і результатах інших дослідників.

Хворобами цивілізації називають атеросклероз, цукровий діабет II типу (інсулінонезалежний), гіпертонічну хворобу, а також нерідко ожиріння. Протягом останніх десятиліть ці хвороби й часто трапляються вже в людей після 30 років. За даними деяких дослідників, атеросклероз аорти і коронарних артерій є практично в кожного, з віком лише посилюється його прояв. Таке масове поширення, по суті — пандемія судинної патології, дозволяє припускати, що в умовах цивілізації людство до цієї патології схильне. При цьому, природно, рівень схильності в різних людей неоднаковий.

Объяснение:

Популярно: Другие предметы