Есть ответ 👍

Маме, папе и дочери вместе 75 лет. Папа на 5 лет старше мамы, а возраст мамы относится к возрасту дочери как 3:1. Сколько лет каждому?

205
485
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Предположим, что возраст мамы равен возрасту отца, тогда маме, папе и дочери вместе 75—5 = 70 лет. На возраст дочери приходится 1 часть, а на возраст отца и мамы по 3 части. Всего 1 + 3 + 3 = 7 частей. 1) 70 : 7 = 10 (лет) - дочери. 2) 10 • 3 = 30 (лет) -маме. 3) 30 + 5 = 35 (лет) — отцу

Які іспити потрібно здавати на кухаря після 9 класу або після 11? Незалежно від того в який навчальний заклад буде чинити людина (технікум або вуз), доведеться пройти кілька випробувань. Вони необхідні не для безпосереднього зарахування, а для того, щоб випуститися зі школи і отримати атестат. На даний момент існує всього 2 обов'язкових іспиту. У 9 класі вони здаються в формі ДПА в 11 - у вигляді ЄДІ. Це:

російська мова;

математика.

Обидва предмета не профільні. Якщо мова йде про навчання в технікумі або про приватних курсах, то цього буде більш ніж достатньо. А ось у випадку з вузами доведеться серйозно замислитися над вступними випробуваннями. Адже в даній ситуації предметів може бути дуже багато.

Популярно: Другие предметы