Есть ответ 👍

Укажите, какое из следующих утверждений является неверным. Основными функциями РКЦ являются эмиссия (выпуск) наличных денег

111
350
Посмотреть ответы 1

Ответы на вопрос:


Наука про правильне харчування та здоровий глузд підказують нам, що здорова, збалансована їжа є ключем до здорового тіла та шкіри. Спробуйте зробити свій раціон різноманітним та ведіть щоденник (деякі дерматологи називають його "щоденником шкіри"), записуючи туди продукти, що, на Ваш погляд, можуть спричинити висипання.

Якщо це не до спробуйте "елімінаційну дієту". Найкращий варіант - виключити з раціону можливі подразнюючі продукти (наприклад, продукти з високим глікемічним індексом та молокопродукти) прийнамні на три тижні. Потім починайте раз на день вводити кожен з таких продуктів (молокопродукти, солодощі та хлібо-булочні вироби гайте за шкірою впродовж наступних двох днів. Якщо ви не бачите особливих змін, продовжуйте вживати цей продукт та вводьте в раціон інший. Такий метод до вам визначити, які саме продукти погіршують стан шкіри.

Якщо симптоми акне не зникають і продовжують Вас турбувати, зверніться до свого лікаря за порадою щодо інших в боротьби із проблемами шкіри, включаючи медичні препарати.

Популярно: Другие предметы