Есть ответ 👍

Муравей прополз по координатному лучу из точки А (9) три единицы вправо. В какой точке он оказался? Затем он прополз 5 единиц влево. Где он находится теперь?

103
342
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Если муравей прополз из точки А (9) три единицы вправо, то он оказался в точке с координатой 12. Если потом он прополз 5 единиц влево, он оказался в точке с координатой 7. Для того, чтобы сразу попасть в точку 7, муравью надо было ползти влево на 2 единицы.

1) Ранньохристиянські твори, що оповідають про земне життя засновника християнства Ісуса Христа.

2) У своєму первинному значенні «Євангеліє» означає «добру новину» для усього людства, пов'язану з інням через розп'яття та воскресіння Ісуса Христа, котрий відкупив людей від рабства гріха та вічної смерті. Спочатку вважалося, що існує лише одне справжнє «Євангеліє» про життя Ісуса, котре лише доповідалось різними авторами. Багато критиків вважають, що Сам Ісус не давав вказівок щодо письмового фіксування свого життя та діянь, але якщо взяти до уваги Єв. від Матвія гл. 23 ряд. 34, де говориться: «І ось тому посилаю до вас Я пророків, і мудрих, і книжників…» (у грецькому оригіналі слово «книжники» має значення «переписувачі») стає очевидним, що Він уповноважив апостолів йти та проповідувати про «радісну звістку» щодо іння своїм співгромадянам з Ізраїлю та всім іншим народам, при цьому записавши все побачене.

Популярно: Другие предметы