Есть ответ 👍

Задана картина линий напряженности электрического поля (рис. 117). В какой точке A, В или С — сила, действующая на внесенный в поле пробный заряд, будет наибольшей?

245
355
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Сила, действующая на заряд, больше там, где гуще линии напряженности. На рисунке густота линий одинакова, значит, и силы одинаковы.

я вважаю, що люди встановили ці святкові та пам'ятні дні для того, щоб вшанувати історичні події, відзначити важливі події та вшанувати людей, які зробили важливий внесок у життя суспільства. Ці дати також стимулюють відзначення національної гордості та сплоченості нації.

Однією з дат, яку ми з родиною відзначаємо, є День родини. Цей день ми проводимо разом як родина. Ми зазвичай готуємо смачну їжу та прикрашаємо стіл особливим чином, щоб створити теплу та затишну атмосферу.

Далі ми проводимо різноманітні ігри та забави, у яких всі мають можливість взаємодіяти та насолоджуватися часом, проведеним разом як родина. Ми також можемо ділитися згадками про спільні події або прорекомендувати одне одному свої улюблені фільми або книги.

Ми дуже цінуємо час, який проводимо разом як родина, і при якомусь наступному святі обов'язково знову відправимось у нашу родинну подорож.

Популярно: Другие предметы