Есть ответ 👍

Для транспортування зерна у сховищах, вугілля і руди - у шахтах товарів у супермаркетах використовують стрічкові транспортери. У якому стані

156
203
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Відносно стрічки транспортера у русі, відносно котків транспортера – спокій, траєкторія руху окремих шматків вугілля – коливальна.

цікавою є думка в.кубацького у ґрунтовній монографії „кримські сонети” про те, що у цьому циклі поет стверджує положення про єдність - ічну, культурну, історичну - криму з україною. це єдність не виключала глибокої своєрідності двох культур. своєрідною розробкою польської тематики в українській поезії можна вважати цикл віршів миколи бажана „міцкевич в одесі. 1825 рік”. беручи за основу одну із сторінок біографії великого польського поета, бажан висвітлює цю сторінку зі своєї точки зору, але використовує стиль і форму „кримських сонетів” міцкевича. тут і запал молодих років польського поета - „пісня про три ножі”, тут і характерна риса його пристрасної вдачі - боротьба проти поневолення на заході і сході, і сила натхненних і імпровізацій.

вірші бажана малюють образ міцкевича - буремного, сумного, скорботного і разом з тим - величного в своїй непримиренності, в своїй пристрасті.

Популярно: Другие предметы