Есть ответ 👍

Чому стабільне існування людського суспільства можливе не в результаті активного перетворення природи, а внаслідок гармонійних взаємовідносин з нею?

145
424
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Щоб зберегти різноманіття тварин, рослин і грибів, потрібно не перетворювати природу, а жити з нею в злагоді, бо активне перетворення природи приводить до зникнення певних видів, зміни усталених екосистем, порушення природної рівноваги.
Стійкість окремих екосистем, а також усієї їх сукупності, визначається їхнім видовим різноманіттям: що більше видів входить до складу певної екосистеми, то вона стійкіша.
Не можна знищити усіх дошкульних  кровосисних комарів й інші комахи, бо ними живляться ластівки, серпокрильці, личинками комарів живляться мешканці водойм.

Одна з найтрагічніших подій XX століття — Друга світова війна — лишила глибокий слід у свідомості мільйонів людей, які живуть на різних континентах і говорять різними мовами. Масштаби Цієї трагедії не мали аналогів у світовій історії. Як ніяка інша подія, ця війна набула різноманітного трактування у літературі.

Видатного австрійського поета Пауля Целана події тих років торкнулися безпосередньо

Популярно: Другие предметы