Есть ответ 👍

Ваш товариш розповів, що його сусід приїхав з Південної Америки й нездужає. Він скаржиться на напади пропасниці. Яка хвороба, на вашу думку, може мати такі ознаки?

288
458
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Нині малярія поширена в країнах Африки, Латинської Америки, тропічної Азії, на території Європи та Північної Америки маля­рію практично переможено, хоча поодинокі випадки захворювання на малярію трапля­ються навіть в Україні. Імовірно у товариша – малярія, спричинена малярійні плазмодієм - збудником триденної лихоманки (напади трапляються кожні 48 годин).
      Малярія супроводжується періодичним підвищенням температури - лихоманкою, недокрів'ям, збільшенням розмірів печінки та селезінки, якщо не лікувати хворих на малярію, вони можуть загинути. Оскільки малярія - одне з найнебезпечніших захворювань людини, хворого треба шпиталізувати.
      Збудника виявив у 1878 році французький лікар А. Лаверан, у 1887 році видатний український учений І. І. Мечников визначив, що збудник малярії належить до одноклітинних тварино­подібних організмів.
      Ефективні заходи боротьби з малярією (як лікарський засіб вони використовували настій з кори хінного дерева) винайшли американ­ські індіанці ще до появи на цьому континенті європейців, європейці ознайомилися із цими ліками в XVII сторіччі.

ответ:

в современном мире, достаточно редко встретить по истине доброго человека, чаше всего нам встречают люди, которые скрывают за маской добра, свои корыстные намерения, такие люди называются двуличными.

но не стоит забывать, что не все мы такие. доброта есть и сегодня, в наши дни, но её мало так как, с каждым днем происходят какие-то отрицательные факторы которые уничтожают, все что есть на свете доброе

так на пример, человек который когда-то доверился по своей доброте, был предан, после чего он был зол на всех, тем самым становится обиженным и злым,забывая про то, что когда-то был добрым.

Популярно: Другие предметы