Есть ответ 👍

Главные герои жили в выдуманном мире Швамбрании и в реальном мире города Покровска. Большое влияние на мальчиков

274
424
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Швамбрания: 1 Воображение 2. Сплоченность 3. Смелость 4. Отвага 5, Свобода мыслей 6. Любовь к открытиям и приключениям
Покровская гимназия: 1, Замкнутость 2, Стереотипность мышления 3, Жизнь по часам 4, Однообразный образ жизни 5. Страх совершать ошибки 6. Неумение находить выход из сложных ситуаций

Бароко - це стиль мистецтва, який мав значний вплив на подальший розвиток світової культури. Він з'явився в Європі у 17 столітті і вразив світ своєю екстравагантністю та розкішшю.

Бароко відмічалося використанням складних форм і деталей, яскравих кольорів і величних декорацій. Цей стиль знайшов своє втілення у мистецтві, архітектурі, музиці та літературі.

У мистецтві бароко художники створювали живописні полотна зі складними композиціями, в яких зображувалися сцени з релігійних, міфологічних або історичних подій. Це додавало їм глибини і емоційності.

Архітектура бароко відрізнялася величністю і розкішшю будівель. Барокові палаці та церкви мали складну архітектурну форму, прикрашені скульптурами і статуями, розкішними фресками та малюнками.

Музика бароко відома своїми складними поліфонічними композиціями та використанням оркестрових інструментів. Складні барокові опери та ораторії захоплювали слухачів своєю музичною розмаїтістю та емоційністю.

У літературі бароко відзначалося використанням складних метафор, загадкових образів і пишного стилю письма. Поезія бароко виражала глибокі почуття та філософські роздуми.

Вплив бароко на подальший розвиток світової культури був значний. Він послужив поштовхом для зародження нових стилів, таких як класицизм і романтизм.

Популярно: Другие предметы