Есть ответ 👍

У растения гены белой окраски (А) и дисковидной формы (В) плодов находятся в одной хромосоме. При скрещивании растения с

256
304
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


ответ к заданию по биологии
  У растения гены белой окраски (А) и дисковидной фо


Порівняння сонетів Петрарки і Шекспіра

Відмінність сонетів Петрарки і Шекспір

Незаперечним залишається той факт, що сонети, як форма ліричного вірша, з'явились в Італії, понад сімсот років тому. Зручні для написання і читання вони дуже швидко припали до душі багатьом ліричним письменникам по всьому світі, але найбільш відомим ліриком який писав вірші в цій формі є великий поет епохи Відродження Франческо Петрарка. Саме його творчість підкреслила, що навіть при певній скутості форми, сонетами, з легкістю можна відобразити свої ліричні та філософські думки.

Епоха Відродження до Англії добралась дещо пізніше, ніж до інших європейських країн і закономірним була поява тут англійського сонета. Першим серед поетів, які зацікавились сонетами в Англії, був сер Томас Уайет, його вважають родоначальником англійського сонета. Якщо яскравим представником італійських сонетів є Петрарка то одним з найбільш популярних авторів англійських сонетів є Вільям Шекспір. Розгляньмо в чому полягає основна відмінність між сонетами Петрарки та Шекспіра.

Популярно: Другие предметы