Есть ответ 👍

Файл размером 160 Кбайт передаётся через некоторое соединение со скоростью 2048 бит в секунду. Определите размер файла (в Кбайт), который

246
344
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Определим время передачи:
160 Кбайт/2048 бит в секунду = (160 · 1024 · 8 бит)/(2 · 1024 бит в секунду) = 160 · 4 секунд.
Вычислим размер файла:
160 · 4 секунд · 768 бит в секунду = 60 Кбайт.

ЗАПОВІДНИКИ — природоохоронні, науково-дослідні установи загальнодержавного значення, дослідницька робота яких спрямована на вивчення природи, розробку наукових засад її охорони, збереження унікальних природних ландшафтів, рідкісних і зникаючих видів рослин та тварин, контроль за змінами фонового стану біосфери з метою створення оптимальних екологічних умов для майбутніх поколінь.

Заказники́ або зака́зники — природоохоронні об'єкти. На відміну від заповідників можуть бути постійними або тимчасовими; у заказниках можливе часткове взяття під охорону: тварин, рослин та інших природних ресурсів.

Національні природні парки це  природоохоронна територія де діяльність людини обмежена задля збереження природи. На відміну від заповідників, де людське втручання заборонене взагалі , в національних парках допускається ведення господарської діяльності, відпочинок, збирання грибів, тощо.

Объяснение:

Популярно: Другие предметы