Есть ответ 👍

Запишите команды для выполнения следующих действий с БД Домашняя библиотека: а) сортировки в порядке возрастания годов издания

255
293
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


а) выбрать АВТОР, НАЗВАНИЕ, ГОД где АВТОР<>Беляев АР.
сортировать ГОД по возрастанию
б) выбрать АВТОР, ГОД НАЗВАНИЕ сортировать АВТОР по возрастанию, ГОД по
убыванию
в). удалить где ПОЛКА= «5» и ГОД < 1990

Перед Різдвом обов’язково потрібно повернути борги. Вважається, що якщо ви повернете все, що позичали раніше — ваша сім’я весь рік проживе у добробуті та щасті.

У день Різдва господині приступають до приготування святкових страв. Всього на різдвяному столі має бути дванадцять страв. Головним з них є кутя. З неї починають святкове застілля, а потім вже переходять до інших частувань.

Саме свято починають відзначати ввечері, в момент появи на небі першої зірки. Це символізує народження Ісуса Христа. Гості та господарі будинку вітають один одного, підносять подарунки, співають пісні, танцюють.

Головним атрибутом свята є вбрана ялинка. Вона потрібна не тільки для того, щоб знайти під нею подарунок. Прикрашення ялинки — стара сімейна традиція. Всі члени родини обов’язково повинні взяти участь в оздобленні святкового вбрання лісової красуні. А в свято навколо ялинки водять хороводи.

Популярно: Другие предметы